Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ""ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ"" ΜΕ ΤΟ.... FACEBOOK!


















"Βαρέθηκαν τις πλαστικές γυναίκες που πρωταγωνιστούν στις ταινίες πορνό και τις άγνωστες amateur που δείχνουν τις ερωτικές τους στιγμές και ψάχνουν κάτι «πιο καθημερινό και οικείο» για να «φτιαχτούν» οι...

άντρες σήμερα.

Σύμφωνα με ανεπίσημη έρευνα της Amanda Marcotte από το Daily Beast οι άντρες έχουν αρχίσει να βαριούνται το «ωμό» σεξ που προσφέρεται στα site πορνό και αναζητούν «χειροποίητη» ευχαρίστηση μέσα από φωτογραφίες γνωστών τους στο Facebook.

Χιλιάδες γυναίκες δημοσιεύουν στα προφίλ τους φωτογραφίες από βραδινές εξόδους με σέξι ρούχα, μπικίκι και ερωτικές πόζες ιντριγκάροντας τους άντρες. Πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι προσβάσιμες σε όλους, άλλες φορές μόνο στους φίλους αλλά κι αυτό είναι αρκετό. Η πρόκληση της πραγματικής γυναίκας, της πραγματικής φίλης που ποζάρει σέξι στο... Facebook είναι η νέα «τσόντα» της εποχής των social media.

Μέχρι σήμερα οι καυτές πόζες από την παραλία ή το club έμεναν στα συρτάρια και γυναίκες και άντρες τις έδειχναν μόνο σε κολλητούς. Τώρα με τα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύονται από τους ίδιους τους χρήστες στο Facebook και τις βλέπουν οι ίδιοι οι χρήστες και όλοι τους οι «φίλοι». Αυτό, σύμφωνα με την έρευνα, προκαλεί διέγερση στους άντρες, να βλέπουν δηλαδή γνωστές τους σε σέξι πόζες. Σύμφωνα με την έρευνα το 70% της συνολικής δραστηριότητας στο Facebook είναι «απλά χρήστες που χαζεύουν φωτογραφίες τρίτων», γνωστών και λιγότερο γνωστών τους.

Η Marcotte λέει ότι δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξουν έναν άντρα σήμερα, μια απλή φωτογραφία με μπικίνι ή ένα ωραίο πρόσωπο μιας γνωστής ή φίλης, είναι πιο ερωτικά κι από μια σκληρή πορνοταινία με μια άγνωστη, φουσκωτή, πρωταγωνίστρια.

Αν και προς το παρόν η έρευνα της Marcotte είναι ανεπίσημη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βάση, άλλωστε είναι γνωστό ότι η επίσημη πορνοβιομηχανία πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν τα καθημερινά κορίτσια άρχισαν να δείχνουν τις σεξουαλικές πράξεις τους. Και τώρα ήρθε άλλη μια εξέλιξη, δεν χρειάζεται καν να υπάρχει ερωτική πράξη, πλέον κυριαρχεί το «ερωτικό της διπλανής γνωστής πόρτας», αρκεί δηλαδή μια φωτογραφία μιας γνωστής στο Facebook για να αποκτήσεις το «καρουμπαλάκι της αμαρτίας»...
thenewsbus"


Πηγή:http://troktiko.blogspot.com/2010/04/facebook_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου