Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΒΟΥΛΕΥΣΗ 
Δημόσιος Διάλογος
 
 
 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 
Ο Πειραϊκός αθλητισμός έχει μεγάλη παράδοση επιτυχιών. Μας χαρίζει συνεχώς στιγμές χαράς και υπερηφάνειας σε ατομικά και συλλογικά αθλήματα, σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα γιορτάσαμε τη μεγάλη επιτυχία της γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ με πολλές ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου όπως επίσης και τις αμέτρητες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Οι αθλητές του Πειραιά συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχουν θέληση και συνεργασία είναι ικανοί να καταφέρουν πολλά.

Με αφορμή τις προαναφερόμενες επιτυχίες αλλά και την ελπίδα για ακόμα περισσότερες στο μέλλον, θα ήθελα να θίξω το ευαίσθητο θέμα των αθλητικών υποδομών στον Πειραιά. Η βελτίωση των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων, η δημιουργία νέων καθώς και η γενικότερη στήριξη των αθλητικών οργανισμών της πόλης μας, είναι κομβικής σημασίας και πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει όλους. Άλλωστε όλοι αναγνωρίζουμε ότι η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τον αθλητισμό προσφέρει πολλαπλά οφέλη όπως η σωματική και ψυχική υγεία, η ευγενής άμιλλα, η απόδοση κινήτρων, η εκπαίδευση ενός ανθρώπου να λειτουργεί στα πλαίσια ενός συνόλου, να συνεργάζεται, να μοιράζεται αλλά και να πανηγυρίζει.

Η προσπάθεια αυτή έχει στόχο τη συλλογή και κατηγοριοποίηση των αιτημάτων σωματείων και αθλητών της περιοχής. Ας συνεργαστούμε λοιπόν για να καταγράψουμε προβλήματα, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις και να προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα πλαίσια του εφικτού.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Καρύδης.

http://karidis.apopsi.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου