Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΕΚΟΣ:ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ


Ο άνθρωπος που, μέχρι τις 13 Αυγούστου του 2004, ήταν ο «θεός των ολυμπιακών μεταλλίων και ρεκόρ» για όλους τους Έλληνες μιλάει για την άνοδο, την πτώση, την αμφισβήτηση και δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα.
Πώς σας φάνηκαν όλα αυτά που είπε στη συνέντευξή της η Κατερίνα Θάνου;
Η Κατερίνα....



είπε όλη την αλήθεια για όλα όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο. Ήταν πολύ κατατοπιστική, πολύ ανθρώπινη.



Ποια είναι σήμερα η σχέση σας με την Κατερίνα;

Έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις και δεν βλέ­πω και το λόγο γιατί να μην έχουμε φιλικές σχέσεις. Έχουμε περάσει ένα μεγάλο διά­στημα μαζί, κάναμε κοινές προσπάθειες. Το ίδιο και με τον Κώστα.



Σας βοήθησε τελικά η αναγνωρισιμό­τητα που είχατε μετά το 2004 ή σας κόστισε;

Μας κόστισε. Το να σε αναγνωρίζει όλος ο κόσμος είναι καλό, αλλά το να έχουν φορ­τώσει επάνω σου εκατοντάδες πράγματα που δεν έχουν συμβεί και δεν έχουν γίνει είναι αρκετά βαρύ. Ο κόσμος όμως πάντα με αντιμετώπιζε με αγάπη. Προχθές, με σταμάτησε ένας άνθρωπος έξω από την τράπεζα και μου είπε «φίλε μου, εγώ ένα έχω να σου πω: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα μας έχεις δώσει όλα αυτά τα χρόνια». Τέτοια περιστατικά υπάρχουν εκατοντάδες.



Ποιο είναι το χειρότερο που έχουν πει για σας μέχρι τώρα, κύριε Τζέκο;

Έχουν πει τόσα πολλά για μένα, που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Αυτό που με στενοχώρησε πολύ είναι ότι θέλησαν, σώνει και καλά, να μου χρεώσουν πράγ­ματα τα οποία δεν συνέβησαν, ό,τι υπήρχε σε μένα. Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Το 95% των κατηγοριών έχουν τελειώσει, έχουν πάει όλα στα αρχεία.

yupi.gr


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5216.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου