Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΡΙΤΣΑΡΤ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΙΝ  ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ  ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ 
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ

Μετά από 33 χρόνια σχέσης ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν (φωτ.) εγκατέλειψε τον σύντροφό του! Παρά τα 76 του χρόνια, ο ηθοποιός που στη χώρα μας έγινε γνωστός από τις σειρές «Σογκούν» και «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» θέλει να αφιερωθεί στην καριέρα του.

Ο Μάρτιν Ράμπετ, εκτός από σύντροφός του, εδώ και πολλά χρόνια ήταν και ο μάνατζέρ του, γεγονός που κατά τη γνώμη του Τσάμπερλεϊν τον κράτησε πίσω στα επαγγελματικά του. Ετσι, όταν αποφάσισε ότι θέλει να τον εκπροσωπεί μια εταιρεία που θα του προσφέρει περισσότερες προτάσεις για δουλειά, ήρθε και το τέλος στη σχέση τους. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1975 όταν ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν 41 και ο Ράμπετ μόλις 21 ετών.

Το 1980 αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στην πολυτελή κατοικία τους στη Χαβάη. Από τότε, ο 56χρονος σήμερα Ράμπετ λόγω της απομάκρυνσής του από το Χόλιγουντ έχασε τις διασυνδέσεις του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπροσωπήσει επιτυχώς τον σύντροφό του. Τώρα, οι φίλοι του πρώην ζευγαριού μιλούν για οριστικό τέλος, ενώ ο Τσάμπερλεϊν έχει ήδη εγκαταλείψει το σπίτι τους και μένει πλέον στο Λος Αντζελες. Σύμφωνα με φήμες, το σπίτι στη Χαβάη πρόκειται να πουληθεί έναντι δεκαεννέα εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αντιδικία μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων για τα λεφτά αυτά.

espressonews
http://lydialithos.blogspot.com/2010/05/33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου