Σάββατο 29 Μαΐου 2010


Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου





Καλό καιρό προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά:

Στην Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και μόνο στη Θράκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά.Οι μάνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και το πρωί στα δυτικά βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησίου του Ιονίου, την Ηπειρο, την  δυτική Στερεά, και την  δυτική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θ8α κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Στην Θεσσαλία, την  ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ ηυ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την  Κρήτη, οκαιρός προβλέπεται  γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


 Στην Θεσσαλονίκη, οκαιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και το πρωί βορειοδυτικοί 4μποφορ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=28584&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου