Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

5ο Χαριστικό Παζάρι Θεσσαλονίκης Σάββατο 29 Μαΐου






Το Σάββατο 29 Μαΐου, το xariseto.gr στα πλαισια του THESSALONIKI URBAN FESTIVAL 2010 θα οργανωθεί χαριστικό παζάρι πίσω από την Ροτόντα. Όσα αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται θα στηθούν σε υπαίθριους πάγκους, από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 και θα χαριστούν σε όποιον το έχει ανάγκη.

Σε μια προσπάθεια διάδοσης της ιδέας «Μην το πετάς, xariseTo» , είναι η καλή εποχή, επειδή «κατεβάζουμε» τα καλοκαιρινά και ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα μας ρούχα όπου πολλά από αυτά δεν τα θέλουμε για διαφόρους λόγους, γι′ αυτό ας ψάξουμε τα πατάρια μας, την αποθήκη και την ντουλάπα μας και να μαζέψουμε ότι δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε και να τα χαρίσουμε σε «νέους» ιδιοκτήτες αντί να τα πετάξουμε και να καταλήξουν στις χωματερές.

-Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι άμυνα ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος.

-Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν ότι τους φανεί χρήσιμο, χωρίς να δώσουν χρήματα, αλλά με την προϋπόθεση πως θα το χρησιμοποιήσουν.
-Τα ρούχα που δεν θα βρουν ιδιοκτήτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διατεθούν σε γηροκομεία, ιδρύματα, εκκλησίες και φυλακές καθώς και στην τράπεζα αλληλεγγύης του Δήμου.

Φέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Βιβλία, cd, Παιχνίδια και ότι άλλο δεν χρησιμοποιείται στο παζάρι του Xariseto.gr και πάρτε ότι σας είναι χρήσιμο!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 231.2.203040 | Fax: 21.21.21.93.01
Site: http://www.xariseto.gr | Email: info @ xariseto.gr

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο “ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ” μπορούν να φέρουν για “ανταλλαγή” τουλάχιστον ένα ρούχο ή αξεσουάρ. Τα ρούχα και τα αντικείμενα προς ανταλλαγή θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και πλυμένα … όχι σκισμένα κλπ.
Για λόγους υγιεινής, δεν θα γίνονται δεκτά ρούχα με έντονη μυρωδιά και βρόμικα.


Το είδαμε στα kala-nea.gr

http://anemo-milos.blogspot.com/2010/05/5-29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου