Πέμπτη 27 Μαΐου 2010


Μάχες στο κέντρο της Αθήνας με σπαθιά και ακόντια!

 
Μάχες στο κέντρο της Αθήνας με σπαθιά και ακόντια!

Πεδίο μάχης έγινε χθες το απόγευμα η οδός Σοφοκλέους από Ασιάτες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους με σπαθιά και ακόντια. Περίπου 200 άτομα πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου, ενώ ήταν εφοδιασμένα και με πολεμοφόδια, όπως σπαθιά και ακόντια, τα οποία πετούσαν μεταξύ τους προκαλώντας πανικό στους ανυποψίαστους περαστικούς. Η σφοδρή μάχη μεταξύ των αλλοδαπών επεκτάθηκε και στην οδό Μενάνδρου, ενώ στην οδό Σοφοκλέους κείτονταν στη μέση του δρόμου τραυματισμένοι αλλοδαποί από τα σφοδρά χτυπήματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ομάδας «Δέλτα» και της «ΔΙΑΣ» προκειμένου να επιβάλουν την τάξη. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε αθρόες προσαγωγές ατόμων που πήραν μέρος στη συμπλοκή, ενώ ασθενοφόρα που έφτασαν στην περιοχή μετέφεραν περίπου είκοσι τραυματίες σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Από τις δεκάδες προσαγωγές υπόπτων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, περίπου δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν, ενώ μέχρι αργά τη νύχτα η Ασφάλεια είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων ατόμων που πήραν μέρος στα επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφοδρή συμπλοκή των αλλοδαπών σημειώθηκε για το ποια από τις αντίπαλες ομάδα θα έχει τον κύριο λόγο στον έλεγχο της περιοχής στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και τη διακίνηση γυναικών. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο μεγάλη συμπλοκή που σημειώνεται στην ίδια περιοχή, μεταξύ αλλοδαπών, για την ίδια αιτία.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/63856.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου