Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δωρεάν άθληση στο πάρκο του Αττικού Άλσους

Προγραμματική Σύμβαση με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπέγραψε η Υπερνομαρχία Αθηνών προκειμένου να δοθεί για δωρεάν άθληση στους πολίτες το αθλητικό πάρκο του Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια.Τα συνολικά 10 γήπεδα (4 τένις, 2 βόλεϊ, 2 μπάσκετ και 2 ποδοσφαίρου 5Χ5) ανακαινίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και εντάχθηκαν στο καταπράσινο περιβάλλον του μεταμορφωμένου πλέον Αττικού Άλσους, που ήδη μπήκε δυναμικά στην καθημερινότητα των πολιτών και σφύζει καθημερινά από επισκέπτες.

Για καλύτερα αποτελέσματα η Υπερνομαρχία αποφάσισε την από κοινού διαχείριση. Σε ότι αφορά μάλιστα τη χρήση των γηπέδων τένις η υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Ντίνα Μπεη κατά την ανακοίνωση της Σύμβασης είπε ότι θα λειτουργεί δωρεάν για τους πολίτες και Ακαδημία εκμάθησης με ευθύνη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

«Τα γήπεδα πληρούν όλες στις σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλή, ποιοτικό και μαζικό αθλητισμό και είμαι βέβαιη ότι με την εποπτεία της Γ.Γ.Α. θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την άθληση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου» τόνισε η υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Ντίνα Μπέη στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου που παρεχώρησε σήμερα με τον γ. γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

http://www.athina984.gr/node/101010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου