Σάββατο 29 Μαΐου 2010


FORMULA 1: ΙNSTANBUL PARK

Με τους δυο οδηγούς της Red Bull να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και τους Αλόνσο, Μπάτον να ακολουθούν με διαφορά 3 και 8 βαθμών αντίστοιχα δύσκολα μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει στη Κωνσταντινούπολη...

Μέχρι τώρα οι «Ταύροι» δεν έχουν χάσει ούτε μια φορά την πρώτη θέση στην εκκίνηση. Το Istanbul Park είναι η πρώτη αριστερόστροφη πίστα του πρωταθλήματος που συναντούν οι ομάδες.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha το Σάββατο 29 Μαΐου στις 14:45 τη συγκλονιστική μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Τουρκικού Grand Prix.

Η στροφή No 8 με τις τέσσερις κορυφές είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια στροφή υψηλής ταχύτητας του πρωταθλήματος. Οδηγοί και ελαστικά δέχονται πλευρική πίεση 4g για 6sec σε καθέναν από τους 58 γύρους του αγώνα.


Λογικά όλοι θα ξεκινήσουν με τη μαλακή γόμα και θα βάλουν τη σκληρή μετά το 15ο γύρο προσπαθώντας να φτάσουν μέχρι το τέλος. Υπάρχει όμως και το σενάριο της μεγιστοποίησης χρήσης της μαλακής γόμας με τη σκληρή να χρησιμοποιείται ελάχιστα. Μένει να δούμε ποιος θα το τολμήσει, η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του αγώνα ξεκινά στον Alpha στις 14:15 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μαΐου.
http://www.noumerologio.com/2010/05/formula-1-nstanbul-park.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου