Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Πεταλωτής για «Καλλικράτη» και Πετσάλνικo


«Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ή δεν θέλει να αντιληφθεί, κρυμμένος πίσω από τοπικιστικά και μικροκομματικά συμφέροντα, τις πραγματικά ριζικές αλλαγές που επιφέρει το σχέδιο, απλά βλέπει το δέντρο χάνοντας το δάσος και η πραγματικότητα θα τον ξεπεράσει. Εκεί κρίνεται και η υπευθυνότητα των πολιτικών κομμάτων».

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ερωτηθείς σχετικά με τον "Καλλικράτη".

Κληθείς να....
σχολιάσει χτεσινή σχετική τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι εάν ανατρέξει κανείς και στις δηλώσεις του κ. Πετσάλνικου αλλά και των βουλευτών που ίσως είχαν αντιρρήσεις για το χωροταξικό μέρος, δεν θα βρει διαφωνίες επί της τεράστιας σημασίας του "Καλλικράτη".

Επεσήμανε δε ότι ακόμη και σήμερα ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε ότι ο "Καλλικράτης" είναι ένα άλμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τα εμπρός.

«Εάν σε κάποιες περιοχές υπάρχουν αμφισβητήσεις ως προς τη χωροθέτηση και την ονομασία κάποιων δήμων, αυτά είναι θεμιτά, είναι στο πλαίσιο του ρόλου του βουλευτή που βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στην εκλογική του περιφέρεια», ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.

Υπογράμμισε δε ότι κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία του "Καλλικράτη", η οποία αναγνωρίζεται από όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει ότι ο Γιάννης Ραγκούσης και οι συνεργάτες του έκαναν μια εξαιρετική δουλειά χωρίς εκπτώσεις.

«Υπήρξε μια σταθερή γραμμή του υπουργείου Εσωτερικών ώστε το μείζον εγχείρημα αυτό να αποδώσει και να μην υποβαθμιστεί η αξία του από θέματα χωροθέτησης συγκεκριμένων»,πρόσθεσε.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_2438.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου