Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ

Το περιοδικό Time τους επέλεξε κι ύστερα τους κάλεσε όλους σε ένα λαμπερό party. Στις σελίδες του επετειακού Time συναντάμε τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Από τον Barack Obama και τη Hillary Clinton μέχρι τη Lady Gaga και τον James Cameron...
Στη λίστα του καταξιωμένου περιοδικού συναντάμε ονόματα αναμενόμενα, αλλά και πρόσωπα έκπληξη. Ποιος θα περίμενε να δει στη λίστα με τους ισχυρότερους ανθρώπους για το 2010 τη Sarah Palin (αυτή που βλέπει τη Ρωσία από το μπαλκόνι της στην Αλάσκα!); Ή την Susan Boyle; (επειδή πούλησε κάτι albums έγινε και ισχυρή;)
Ανάμεσά στους 100 επικρατέστερους ξεχωρίζουμε επίσης τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Luiz Inácio Lula da Silva, τον πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ναι, του γνωστού!), Dominique Strauss-Kahn, τον Bill Clinton, τον Ben Stiller, την Oprah Winfrey, τον Robert Pattinson, τον Elton John, τη Sandra Bullock, την Condoleezza Rice (που τη θυμήθηκαν αυτή;!) και την Alicia Keys.
Όλοι τους - χαρούμενοι (και κάπου εδώ κολλάει το εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί... χτενίζονται!) - το γιόρτασαν σε ένα λαμπερό gala στη Νέα Υόρκη.
Δείτε το video με τις αφίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου