Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Μουσείο για τον Michael Jackson



Ένα μουσείο 300 εκατομμυρίων δολαρίων θα χτιστεί προς τιμήν του βασιλιά της pop.

O πατέρας του Michael Jackson βρέθηκε χθες στην επίσημη εκδήλωση της Indiana όπου ανακοινώθηκε η ίδρυση του μουσείου μέσα στην επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον Joe Jackson, ο χώρος αυτός ήταν κάτι που η οικογένεια και ο γιος του επιθυμούσαν εδώ και καιρό. "Το μουσείο θα είναι μαγνήτης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο", δηλώνει ο Rudy Clay, δήμαρχος του Gary ενώ συμπλήρωσε πως θα δοθεί μία αρκετά μεγάλη έκταση για τον χώρο.

To Gary είναι ο τόπος γέννησης των παιδιών της οικογένειας Jackson, η οποία μετακόμισε στο Los Angeles μετά την μεγάλη επιτυχία των "Jackson Five". To pop είδωλο ελιχε επισκεφθεί την γενέτειρά του το 2003 για να συζητήσει την ίδρυση ενός μουσείου και πνευματικού κέντρου αλλά καμία εξέλιξη δεν είχε μέχρι σήμερα.

Ο Clay υποστήριξε ότι το μουσείο θα φέρει πολλά έσοδα στην κοινότητα καθώς θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας. Το ποσό που υπολογίζεται να μπει στα ταμεία από τους επισκέπτες είναι πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Τα έξοδα του μουσείου που θα περιλαμβάνει κέντρο τεχνών και θεατρικές εγκαταστάσεις με το όνομα του Michael Jackson θα συγκεντρωθούν από επενδυτές και δωρητές.

http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=29252&catid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου