Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οι εθελοντές καθάρισαν την παραλία του Δήλεσι!!!


Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Σχηματαρίου , Δήλεσι & Οινοφύτων καθάρισαν την παραλία στο Δήλεσι

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Σχηματαρίου, Δήλεσι & Οινοφύτων, έδωσαν το δικό τους μάθημα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνείδησης. Τα 300 περίπου παιδιά των δύο τελευταίων τάξεων των πέντε (5) σχολείων συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και προχώρησαν στον δεύτερο εθελοντικό καθαρισμό των ακτών μας, καθαρίζοντας την παραλία του Δήλεσι.
Τα εκατοντάδες παιδιά πλημύρισαν με ζωντάνια το Δήλεσι και καθάρισαν την δική τους παραλία, την παραλία όπου το καλοκαίρι απολαμβάνουν τα μπάνια τους και έστειλαν με την πράξη τους μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ελπίδας. Οι παραλίες, τα δάση, το περιβάλλον είναι δικά μας πολύτιμα αγαθά, γι’ αυτό τα φροντίζουμε και τα προστατεύουμε.
Σήμερα ολοκληρώσαμε τη δράση καθαρισμού της Παραλίας που εντάχθηκε στην πανελλαδική εκστρατεία «Καθαρίζουμε τις ακτές μας» της εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας που συμμετείχαν στους καθαρισμούς. Μετατρέπουμε την εμπειρία μας σε στάση ζωής και προσπαθούμε καθημερινά για καθαρές παραλίες, για καθαρό φυσικό περιβάλλον.
Οι πεντακάθαρες παραλίες του Δήλεσι σας περιμένουν να τις γνωρίσετε και να τις απολαύσετε.
Καλό καλοκαίρι.
ΤΟ Δ.Σ. 
 
http://thiva-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_9164.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου