Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Τέλος και επισήμως από τον ΟΣΦΠ ο Γιαννάκης


Το αναμενόμενο διαζύγιο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη οριστικοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό...
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη για τα δυόμισι χρόνια συνεργασίαs μαζί του, ως προπονητή της ομάδας μας.

Κατά την περίοδο της θητείας του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, έλαβε μέρος μετά από απουσία 10 ετών σε δύο συνεχόμενα φάιναλ-φορ της Euroleague και μάλιστα φέτος, μετά από 13 χρόνια, συμμετείχε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καταξιωμένης πορείας του στο χώρο του μπάσκετ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Η είδηση, ασφαλώς, δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν πάρει καιρό την απόφαση να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος εργάστηκε για 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού αναζητούν τον διάδοχο του «Δράκου», με τους Ιβκοβιτς, Μεσίνα, Σκαριόλο και Πιανιτζιάνι να αποτελούν τους βασικούς στόχους. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δεν βιάζονται να καταλήξουν σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση.
fimotro

Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2010/06/blog-post_3789.html#ixzz0rDDBrvlq
Διαβάστε περισσότερα: http://aegean-chios.blogspot.com/2010/06/blog-post_485.html#ixzz0rDTrqgSf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου