Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία επιχειρηματία

125865018284_mrgΣτην Ασφάλεια Αττικής κρατείται και ανακρίνεται από χθες το βράδυ αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής, που αναζητούνταν ως ύποπτη για τη δολοφονία-θρίλερ επιχειρηματία, το πτώμα του οποίου βρέθηκε "τσιμεντωμένο" σε ντουζιέρα σπιτιού στο Διακοπτό Αχαΐας.
Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής στη Λούτσα χθες το βράδυ, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος υπέδειξε το σπίτι στο οποίο εργαζόταν η αλλοδαπή, προσέχοντας έναν ηλικιωμένο.
Η συγκεκριμένη γυναίκα αναζητούνταν από την Ασφάλεια Πάτρας γιατί έμενε παλαιότερα στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα πριν από περίπου ένα χρόνο. Η συλληφθείσα έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους υποτίθεται ότι φρόντιζε αλλά ύστερα από κάποιο διάστημα έκλεβε ό,τι έβρισκε στο σπίτι και εξαφανιζόταν. Μέχρι στιγμής η Αλβανίδα δεν έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στο έγκλημα, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της και τη Δευτέρα πιθανότατα θα μεταφερθεί στην Πάτρα όπου γίνονται οι έρευνες για την υπόθεση.

http://www.socialnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3701:2010-06-19-20-07-43&catid=48:2010-04-30-12-33-09&Itemid=309

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου