Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σκότωσε την δίχρονη κόρη του γιατί τον "ενοχλούσε" κατά τη διάρκεια αγώνα!



Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το δημοσίευμα μιας τοπικής εφημερίδας στο Τέξας, σύμφωνα με το οποίο ένας άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη δίχρονη θετή του κόρη, διότι τον ενοχλούσε την ώρα που παρακολουθούσε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Ο 28χρονος ύποπτος, Έκτορ Κάστρο, ομολόγησε σε αστυνομικούς ότι γρονθοκόπησε την κόρη του, διότι ούρλιαζε και δεν σταματούσε να κλαίει στη διάρκεια του ματς ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και της Γκάνας, ανέφερε χθες η εφημερίδα «The Monitor» (ΜακΆλεν, Τέξας). Ο Κάστρο  ισχυρίστηκε πάντως ότι χτύπησε δύο φορές με τη γροθιά του την κόρη του στο στήθος.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο Κάστρο έβαλε μια βίδα στο λαιμό της μικρής, ώστε να φανεί ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε ατύχημα, ενώ, όπως δείχνουν τα στοιχεία, προσπάθησε να την επαναφέρει με τεχνητή αναπνοή, όταν αντιλήφθηκε ότι είχε σταματήσει να αναπνέει.

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι το κορίτσι είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά, ενώ τρία από τα κατάγματα είχαν προκληθεί πριν από αρκετές εβδομάδες.
 zougla.gr
http://www.ierosagon.org/2010/06/blog-post_30.html
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου