Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δικηγόρος έπεσε θύμα... ξυλοδαρμού από την γυναίκα του!!!

Γέλια και κλάματα προκαλεί αυτή η ιστορία διότι ένας δικηγόρος από την Αθήνα, όχι ιδιαίτερα γνωστός, αλλά κατά καιρούς έχει αναλάβει υποθέσεις, τις οποίες τις κέρδισε και εντυπωσίασε. Δεν είναι νέος, είναι κοντά στα 35 και μέχρι τώρα ζούσε μία χαρά με την γυναίκα του. Μόνο που η γυναίκα του δεν ήξερε ότι ο άντρας της έβγαινε τα βράδια με άλλην.

Μόλις όμως το έμαθε, πήγε τον έπιασε στα πράσα και τον χτύπησε. Έφαγε πολύ ξύλο, αλλά αυτός δεν την χτύπησε, γιατί φοβήθηκε μην στιγματιστεί και τον βγάλουν από τον δικηγορικό σύλλογο. Μετά από ημέρες αυτός, πήγε με δάκρυα στα μάτια και ζήτησε.. συγχώρεση από την γυναίκα του, όπου αυτή τον συγχώρεσε με τον όρο ότι άνα πάσα στιγμή θα της λέει αλήθεια και ότι στο επόμενο λάθος του, θα τον χτυπήσει ακόμη πιο δυνατά αλλά και θα τον κάνει ρεζίλι παντού.

Εκείνος βέβαια για να δικαιολογήσει στην γραμματέα του αλλά και στους συναδέλφους του το μαυρισμένο μάτι, είπε ότι του επιτέθηκαν δύο ληστές, πάλεψε και αντιστάθηκε. Δηλαδή ότι έπαιξε ξύλο αλλά στο τέλος νίκησε, και τους έδιωξε. Βρε ανθρωπέ μου πες την αλήθεια και μην βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου...
dimosiografos
 
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/06/blog-post_7589.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου