Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αργεντινή: Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα
Αργεντινή: Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ο Χαβιέ Μασεράνο.

Ο Αργεντινός μέσος, με δηλώσεις του στη «SportDay», τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να υποτιμήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Τρίτη, καθώς, όπως επισήμανε, «κατεβαίνει πάντα για τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Μασεράνο στη «SportDay»

Μια χαρά τα πάτε στον όμιλο. Δύο άνετες νίκες.


«Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη. Υπάρχει το ματς με την Ελλάδα. Ας μη βιαζόμαστε».

Φοβάστε τους Έλληνες;

«Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα των περισσοτέρων. Είναι δύσκολα (γέλια), αλλά το ίδιο δύσκολοι είναι και ως αντίπαλοι οι Ελληνες. Εχασαν το πρώτο ματς. Δεν έπαιξαν καλά, αλλά μετά έδειξαν χαρακτήρα. Για να είναι στο Μουντιάλ σημαίνει ότι είναι καλοί. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα».

Δεν προβλέπεις εύκολη νίκη;

«Εύκολο ή δύσκολο το κάνει η ίδια η ομάδα. Αν παίξεις καλά, τότε όλα είναι εύκολα. Αυτοί θα έχουν μεγαλύτερο άγχος. Εμείς, όμως, δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Κατεβαίνουμε πάντα για τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

Είδες το ματς της Ελλάδας με τη Νιγηρία;

«Οχι, μόνο τα στιγμιότυπα. Γύρισαν το παιχνίδι, αν και έχαναν. Οι Νιγηριανοί, βέβαια, έμειναν με δέκα παίκτες. Δεν είναι όμως εύκολο να ανατρέψεις σκορ. Θα μας τους δείξει ο Ντιέγκο και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός».

Σας επηρεάζει ότι όλη η ομάδα εξαρτάται από τον Μέσι;

«Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Ο Μέσι κατευθύνει την ομάδα. Δεν είναι όλη η ομάδα. Είναι ένας παίκτης της. Αυτό νιώθει και ο ίδιος. Εχω να πω όμως ότι είμαστε ενωμένοι και με πολύ καλή ψυχολογία».

Θα παίξεις με την Ελλάδα;

«Εχω μια κάρτα. Θέλω να παίξω. Θα είμαι προσεκτικός».

Zougla.gr

http://www.madata.gr/athletic/world-cup2010/66854.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου