Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μια ξεχωριστή συναυλία με κοινωνικό χαρακτήρα

Θήβα 21/06/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια ξεχωριστή συναυλία, με κοινωνικό χαρακτήρα, διοργάνωσαν την Κυριακή 20 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της Θήβας Βοιωτοί καλλιτέχνες και ο Δήμος Θηβαίων.
Στην συναυλία, η οποία ήταν αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία του συλλόγου «Άγιοι Ανάργυροι», οι Βοιωτοί καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν με ευαισθησία το δικό τους μήνυμα για αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Στην συναυλία τραγούδησαν με αλφαβητική σειρά οι: Νόνα Βουδούρη, Γιώργος Δημητρίου, Μαρία Ζυγογιάννη, Βαγγέλης Κατσαρός, Βασίλης Σταματάκης και Γωγώ Χριστοδουλή.
Μουσικοί:
Μπουζούκι: Βαγγέλης Παπάζογλου
Κλαρίνο: Γιώργος Κυριάκου
Κιθάρα: Γιώργος Βενιζέλος
Μπάσο: Λουκάς Κατσιφής
Ντραμς: Χρήστος Μελιτζάνης
Πλήκτρα: Δημήτρης Ζωγράφος
Πλήκτρα: Λουκάς Λιάκος
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων είπε σχετικά: «Ο Δήμος Θηβαίων, για ακόμη μια φορά συμπαραστέκεται σε πρωτοβουλίες συμπολιτών μας και όχι μόνο, που έχουν να κάνουν με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η σημερινή συναυλία που διοργανώθηκε από Βοιωτούς καλλιτέχνες και τον Δήμο μας είναι αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία του συλλόγου “οι Άγιοι Ανάργυροι”. Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από υλική αλλά κυρίως από ψυχική στήριξη. Έτσι σήμερα, η συναυλία αυτή έχει σκοπό όχι μόνο να διασκεδάσει τα παιδιά αλλά κυρίως να στείλει μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προς κάθε κατεύθυνση. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ήδη ο Δήμος Θηβαίων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει παραχωρήσει στον σύλλογο, οικόπεδο, που βρίσκεται στην συνοικία του Ταχίου για την ανέγερση του Κέντρου Διημέρευσης. Επόμενος και βασικός μας στόχος είναι η άμεση ανέγερση αυτού του Κέντρου. Είμαστε σε συνεχή επαφή με την Διοίκηση του Συλλόγου και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά».
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθηνά Ράϊκου είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τους Βοιωτούς Μουσικούς για την πρωτοβουλία τους να βοηθήσουν τα παιδιά μας καθώς επίσης και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σβίγγο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές. Επίσης εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστούμε τον Δήμο Θηβαίων και τον Δήμαρχο για την παραχώρηση του οικοπέδου που πραγματικά μας “λύνει τα χέρια” στην επίτευξη των στόχων μας».

http://exeisminima.gr/blog/archives/7423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου