Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Ταινία έγινε η ιστορία του Facebook αλλά και του ιδρυτή της και φοιτητή Mark Zuckerberg, όταν το Φεβρουάριο του 2004 αποφάσισε να αλλάξει διαδίκτυο λανσάροντας το διάσημο πλέον «ΠροσωποΒιβλίο» Facebook, χωρίς να διανοηθεί ....

την επιτυχία τουΗ ταινία με τίτλο «The Social Network», γνωστή απλά και ως «The Facebook Movie» είναι βασισμένη στην ιστορία του facebook παρουσιάζοντας την πορεία της εταιρείας αλλά και του ιδρυτή της Mark Zuckerberg, από τις φοιτητικές εστίες του Harvard μέχρι την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει σήμερα, φέροντας την σκηνοθετική υπογραφή του David Fincher.
Το ρόλο του Mark Zuckerberg έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Jesse Eisenberg, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας έχει ο Justin Timberlake ως πρόεδρος του Facebook, Sean Parker.Ενδιαφέρον ωστόσο σημειώνει το poster της ταινίας που μας δίνει μια ψεύτικη πληροφορία αναφέροντας τον αριθμό των 500εκ. χρηστών της υπηρεσίας, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα, με το facebook να μετρά παραπάνω από 400 εκατ. χρήστες.Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο που αναμένεται να βγει η πρεμιέρα της ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, οι εγγεγραμμένοι χρήστες ενδέχεται να φτάσουν τον αριθμό των 500εκ. χρηστών της υπηρεσίας.
my-studentlife.blogspot.

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/facebook_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου