Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

H χειρότερη ήττα με το χειρότερο ξεκίνημα...


Νωρίς φαίνεται να αποχαιρετάει η Εθνική μας ομάδα τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Δυο τραγικά αμυντικά λάθη οδήγησαν σε ισάριθμα γκολ για τη Ν. Κορέα, η οποία επικράτησε έτσι εύκολα με 2-0 στο Πορτ Ελίζαμπεθ στο εναρκτήριο παιχνίδι των δυο ομάδων στο τουρνουά.

Ο Γιουνγκ Λι στο 7' με κοντινό πλασέ σε στημένη φάση και μετά από ολιγωρία μας στο ψηλό παιχνίδι ήταν αυτός που άνοιξε νωρίς το σκορ για τους αντιπάλους μας, οι οποίοι έτσι κατάφεραν και πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα.

Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η καλοοργανωμένη άμυνα των Κορεατών δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Αντίθετα, εμείς μείναμε εκτεθειμένοι σε αντεπιθέσεις, αλλά ευτυχώς δεν δεχτήκαμε εκεί κάποιο τέρμα.

Δυστυχώς, το δεχθήκαμε μετά από νέο δικό μας λάθος. Στο 52' ο Λουκάς Βύντρα δεν έκανε καλό κοντρόλ στην παράλληλη μπαλιά που του έγινε και έτσι ο Παρκ που ερχόταν από πίσω κέρδισε την κατοχή. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χαρακτηριστική άνεση μπήκε στην περιοχή του Τζόρβα και αφού ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κατάφερε να τον κόψει, σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Έστω και αν από εκείνο το σημείο και ύστερα μόνο καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Όχι από οργανωμένο ποδόσφαιρο, αλλά από σέντρες απελπισίας. Και αυτό χτυπάει ακόμα περισσότερο στην κακή εικόνα της Εθνικής.

naftemporiki
http://dousisnews.blogspot.com/2010/06/h_12.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου