Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μαραντόνα: "Ο Λεονέλ Μέσσι θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής στο παιχνίδι με την Ελλάδα"

 
Teresa Sanchez. Americalatina.com.gr. 22.6.2010.




 

 
O 22χρονος Leonel Messi με τον αριθμό 10 στη φανέλα θα είναι ο νεώτερος Αργεντινός που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας της εθνικής Αργεντινής σε Μουντιάλ στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του americalatina.com.gr Teresa Sanchez, αν και η αρχική πρόθεση ήταν να μη παίξει ο Μέσσι στον αποψινό αγώνα με την Ελλάδα, ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής Ντιέγο Μαραντόνα αποφάσισε οριστικά να ορίσει τον Μέσσι αρχηγό. Επίσημα όμως θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο Μαραντόνα πριν από το παιχνίδι.

 
“Ο Μέσσι θα επαναλάβει τον θρίαμβο του 1994”

 
“Ο Μαραντόνα θέλει ο Μέσσι να επαναλάβει τον θρίαμβο που πέτυχε με το τελευταίο του γκολ στο μουντιάλ -συμπτωματικά σαν χθες 21 Ιουνίου του 1994- στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο Μαραντόνα θέλει ο Μέσσι να τον ξεπεράσει και να πετύχει ακόμη περισσότερα. Για να το πετύχει αυτό, ο Μέσσι θα φορέσει την γαλάζια φανέλα και το κίτρινο περιβραχιόνιο στο αριστερό χέρι” τονίζει στενός συνεργάτης του Μαραντόνα στην ανταποκρίτρια του americalatina.com.gr. Η ίδια πηγή μεταφέρει στο americalatina.com.gr λόγια του ίδιου του Ντιέγο Μαραντόνα σε στενό του συνεργάτη, πριν από λίγες ώρες: “Θα με ενθουσίαζε αν ο Λεο βάλει σήμερα αυτό το γκολ εναντίον της Ελλάδας. Αν επαναλάβει αυτό που συνέβη πριν από 16 χρόνια. Να βάλει ένα παρόμοιο γκολ σαν του 1994. Ο Μέσσι θα είναι ο αρχηγός. Επίσημα θα το μάθουν πριν από το παιχνίδι”.

 
Ο ίδιος ο Ντιέγο Μαραντόνα στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε δήλωσε ότι θα συμπεριλάβει τον Μέσσι στο παιχνίδι με την Ελλάδα, ενώ για την εθνική μας ομάδα τόνισε: “Ετοιμάζουμε μια ομάδα που θα επιτεθεί στην Ελλάδα. Ξέρουμε πως παίζει η Ελλάδα και ξέρουμε πως θα προκαλέσουμε ενθουσιασμό στον κόσμο μας, όπως κάναμε και στα δυο τελευταία παιχνίδια”. Στη συνέντευξη Τύπου ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής Ντιέγο Μαραντόνα, και τεχνικός της Αργεντινής, απέφυγε να επιβεβαιώσει αν θα είναι ο αρχηγός ο Μέσσι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του americalatina.com.gr όμως, αν και έχει δεχθεί εισηγήσεις να είναι άλλος ο αρχηγός, η τελική απόφαση έχει ήδη ληφθεί και ο Μέσσι θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής εναντίον της εθνικής Ελλάδος.

 
“Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαρά στους Αργεντινούς και να παίξουμε όπως μας αρέσει και όπως μας ευχαριστεί” δήλωσε ο Ντιέγο Μαραντόνα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χθες στη Νότιο Αφρική.

 
Η τελική σύνθεση της εθνικής Αργεντινής

 
Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έκανε ο Μαραντόνα αυτη είναι η τελική σύνθεση της Αργεντινής εναντίον της Ελλάδας.
Sergio Romero; Nicolás Otamendi, Martín Demichelis, Nicolás Burdisso, Clemente Rodríguez; Maxi Rodríguez, Mario Bolatti, Juan Sebastián Verón, Lionel Messi; Diego Milito και Sergio Agüero.

http://www.americalatina.com.gr/articulos.php?lang=gr&box=2&pos=15&id=301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου