Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

0 σχόλια ]
Καθ Κέλι «Πώς επέζησα ξοδεύοντας μόνο μία λίρα την ημέρα». 
Η Βρετανίδα δασκάλα, Καθ Κέλι, έβαλε στοίχημα με τους φίλους της ότι κάθε μέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο δε θα ξοδεύει περισσότερο από μία λίρα, δηλαδή περίπου 1,20 ευρώ. Και κέρδισε. Το πώς, το λέει η ίδια σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Για να καταφέρει να ζήσει μόλις με μία λίρα την ημέρα, η Καθ έτρωγε από δωρεάν μπουφέδες, ψώνιζε στο παζάρι της εκκλησίας και «έκανε τράκα» τα απομεινάρια από τα μανάβικα και τα εστιατόρια. Έκοβε φρούτα από τα δέντρα και μάζεψε περίπου 117 λίρες από κέρματα που βρήκε στο δρόμο.
Μάλιστα, η τολμηρή δασκάλα, πήγε και....

διακοπές στη Γαλλία, κάνοντας ωτοστόπ.

«Είχα μαζί μου ένα ψυγείο γεμάτο πράγματα. Ήμουν έξω όλη την ώρα με ένα σάκο στην πλάτη μου και αν έβρισκα ψωμί με 10 πέννες ή φθηνά λαχανικά, τα αγόραζα». Η Καθ έκανε συνέχεια έρευνα αγοράς και όπου έδιναν κάτι τζάμπα, το έπαιρνε.

Επιπλέον, έκοψε το τηλέφωνό της και απλά περνούσε από τα σπίτια των φίλων της αν ήθελε να τους δει ή να τους πει κάτι. Παράλληλα, χρησιμοποιούσε το ελεύθερο internet στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Ένα χρόνο μετά, και αφού βγήκε νικήτρια, η Καθ Κέλι έγραψε ένα βιβλίο με την περιπέτειά της, το οποίο ονόμασε «Πώς επέζησα ξοδεύοντας μόνο μία λίρα την ημέρα».
http://news24gr.blogspot.com/2010/07/12.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου