Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Το φεστιβάλ του Αλιάκμονα επιστρέφει




To 32o River Party δίνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ραντεβού στο Νεστόριο Καστοριάς για πολλή μουσική στις όχθες του Αλιάκμονα. Το μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθηνών ξεκινά στις 28 Ιουλίου και μέχρι την 1η Αυγούστου έρχεται για να παρασύρει το κοινό του σε μια αυθεντική διασκέδαση.
Το μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθηνών ξεκινά στις 28 Ιουλίου κι έρχεται να παρασύρει το κοινό του σε μια αυθεντική διασκέδαση. Φωτογραφία: Studio Tsolis.
Νέοι από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν για πέντε ημέρες στο Νεστόριο και στις όχθες του Αλιάκμονα θα απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε μοναδικές στιγμές.
Σημαντικά ονόματα της μουσικής θα δώσουν το «παρών» επί 5 ημέρες στις τρεις σκηνές του φεστιβάλ ενώ από φέτος το φεστιβάλ αποκτά και διεθνή διάσταση με τη συμμετοχή των Puressence.
Στο φετινό πρόγραμμα συμμετέχουν ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Ραλλία Χρηστίδου (28 Ιουλίου), ο Κωστής Μαραβέγιας (28 Ιουλίου), η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την Τάνια Τσανακλίδου (29 Ιουλίου), η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Δήμο Αναστασιάδη (29 Ιουλίου), ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (30 Ιουλίου), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (31 Ιουλίου), ο Σωκράτης Μάλαμας (31 Ιουλίου), οι Puressence (31 Ιουλίου), οι Stavento με την Ήβη Αδάμου (1 Αυγούστου) και οι Μέλισσες (1 Αυγούστου).

Aπό φέτος το φεστιβάλ αποκτά και διεθνή διάσταση με τη συμμετοχή των Puressence.
Εκτός από τους παραπάνω τραγουδιστές, το φεστιβάλ φιλοξενεί και σημαντικούς djs κάθε βραδιά ενώ παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για τις νύχτες αλλά και τις ημέρες του φεστιβάλ.
Πληροφορίες: www.riverparty.gr , wwww.riverparty.org , 2103629246. Είσοδος 15ευρώ (μία ημέρα), 45ευρώ (5 ημέρες).
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1842765

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου