Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


Τράκαρε με… κατσίκι στην εθνική οδό!

Web only
13/07/2010  20:00
Τέτοιο  τροχαίο, όπως αυτό που συνέβη  στην εθνική οδό Ρόδου –Λίνδου, μόνο στην …δεκαετία του ’50 μπορούσε να είχε συμβεί, όταν οι δρόμοι ήταν ξέφραγα αμπέλια και κάθε άλλο παρά «ταχείας κυκλοφορίας»! Ευτυχώς, δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, όμως την «πλήρωσε» ένα… κατσίκι!

Ο οδηγός που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στον δρόμο, είχε αναπτύξει τόση ταχύτητα όση του επέτρεπε το όριο σε έναν εθνικό δρόμο… Δεν μπορούσε, όμως, να φανταστεί ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ένα κοπάδι κατσίκια! Για καλή του τύχη, κράτησε την ψυχραιμία του όταν είδε τα ζώα να εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει εγκαίρως.

Το  αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα  από τα αδέσποτα –όπως αποδείχθηκε- ζώα με αποτέλεσμα να το σκοτώσει επί τόπου, αλλά και να υποστεί ζημιές ύψους 3.000 ευρώ! Ο οδηγός βγήκε αλώβητος από τη σύγκρουση και έμεινε να παρακολουθεί τους τροχονόμους της Τροχαίας Ρόδου, που… κυνηγούσαν τα αδέσποτα κατσίκια για να τα απομακρύνουν από την εθνική οδό πριν γίνουν αιτία και για άλλα τροχαία ατυχήματα!  
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=74494

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου