Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ανανεώνεται η Εθνική Ομάδα


Πλησιάζει η 11η Αυγούστου που παίζει η Ελλάδα φιλικό με τη Σερβία, και ο Φερνάντο Σάντος πέρασε σε ανασύσταση της Εθνικής, για να κάνει δυναμικά το ντεμπούτο του στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.
Αποφάσισε λοιπόν, να καέσει νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Στέργος Μαρίνος, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Γιάννη Παπαδόπουλος και ο Παντελής Καφές, ενώ άφησε εκτός τους Χαλκιά, Μόρα, Σεϊταρίδη, Τζιόλη, Πατσατζόγλου, Πρίττα, Καπετάνο και Χαριστέα.
Ακόμη, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είχε κληθεί και τον περασμένο Μάρτη για το φιλικό με τη Σενεγάλη, αλλά δεν αγωνίστηκε, τον Κώστα Μήτρογλου (μία συμμετοχή με την εθνική ως αλλαγή, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία), και τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την 23άδα του Μουντιάλ.
Οι παίκτες που θα είναι στο πλάι οτυ Πορτογάλου τεχνικού είναι: Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφές, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

(Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi)

http://mediasoup.gr/node/15823

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου