Σάββατο 28 Αυγούστου 2010


Πρεμιέρα με επικίνδυνη έξοδο

Νίκη που θα τον βάλει δυνατά στην έναρξη της Σούπερ Λίγκα θέλει ο Ολυμπιακός


Αν ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει πως μπορεί να επιστρέψει από εφέτος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα και παράλληλα να ξαναπάρει τα εγχώρια σκήπτρα, θα πρέπει να έχει στο «μυαλό» του μόνο ένα αποτέλεσμα στο Καυταντζόγλειο» (Σάββατο 20:30 σε απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑΪ 100,3), στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή. Την νίκη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε μαζί του τον Πάντελιτς και τον Μοϊσές παρότι έχουν λίγες προπονήσεις με τους νέους τους συμπαίκτες, αφήνοντας έξω τον Ζαϊρί.

Όπως είναι γνωστό οι Μαρέσκα και Όσκαρ δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μέλμπεργκ, Μπράβο και Νέμεθ (από πέρυσι με την ΑΕΚ).

Ο Βάσκος προπονητής φαίνεται να έχει καταλήξει στο πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό. Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα αποτελείται από τους Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο και Τοροσίδη. Στο χώρο του κέντρου θα ξεκινήσει ο Μοϊσές και ο Ντουντού, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Ριέρα (αριστερά) και Ρόμενταλ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου, ενώ σε ρόλο επιτελικού θα δούμε τον Ιμπαγάσα.

Η 18μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Αβ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μοϊσές, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Περισσότερα στο woop.gr
http://www.skai.gr/news/sports/article/150738/premiera-me-epikindyni-exodo-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου