Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μοσχάτο- Ταύρος 
Ένας σύγχρονος Δήμος-μία ανθρώπινη πόλη 
Ανδρέας Ευθυμίου 
Δυναμικά παρών για το νέο Δήμο                                                                Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

                                      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 
                                                           ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ

    Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου μαζί με κλιμάκιο Δημοτικών συμβούλων του Μοσχάτου και Ταύρου, συναντήθηκε προχθές Τετάρτη 28 Ιουλίου με εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ, σε ένα  ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους: Γιώργο Δαμηλάκο δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο διοίκησης, πολεοδομίας και οικονομικών του Δήμου Ταύρου, Βασιλική Καραβία, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Μοσχάτου, Ματθαίο Καρασταμάτη δημοτικό σύμβουλο Ταύρου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, Παντελής Χριστοδουλόπουλος, Σαράντης Σαραντόπουλος και Μανώλης Λεκάκης.  

Στη διάρκεια της συζήτησης ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες και θέσεις που αφορούν τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου του, καθώς και θέματα που αφορούν τα λειτουργικά προβλήματα του συλλόγου και τις προοπτικές της συνεργασίας του με το νέο  διευρυμένο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.  

Η συζήτηση έληξε με μία πρώτη καταγραφή απόψεων για την ανάπτυξη του αθλητισμού και συγκεκριμένων προτάσεων για προγράμματα δράσης στο νέο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Αναμένεται να υπάρξει συνέχεια, αφού ο μαζικός και ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό παράγοντα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου