Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010


Η πιο μεγάλη ώρα για την Άννα Πρέλεβιτς

Έφτασε η στιγμή για τη… μεγάλη μάχη της Σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλεβιτς!

Σήμερα η γοητευτική Ελληνίδα εστεμμένη θα περπατήσει πάνω στην πασαρέλα του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος και θα διεκδικήσει γιατί όχι, ακόμα και την πρωτιά.

Με όπλα της την ομορφιά της, το χαμόγελό της και το καλλίγραμμο κορμί της, η Άννα θα εμφανιστεί στην αρχή φορώντας μια τουαλέτα εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα, ενώ οι τουαλέτες που θα φορέσει είναι σχεδιασμένες από τον οίκο Konstantinos Melis by Laskos.

Δυστυχώς, στο πλευρό της Άννας δεν κατάφερε να βρίσκεται ο καλός της, ο γνωστός μπασκετμπολίστας Δ. Χαριτόπουλος, ωστόσο της χάρισε ένα κομψό βραχιολάκι για να της φέρει γούρι.

Η Σταρ Ελλάς πήρε και το δικό της γούρι όμως μαζί. Ένα ματάκι που φορούσε όταν έδινε εξετάσεις για να περάσει στο πανεπιστήμιο, καθώς και στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Ιδιαίτερο άγχος δεν έχει είναι αλήθεια, αφού πιστεύει ότι έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσε. Στόχος της είναι να είναι προσηλωμένη και να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Μις Υφήλιος θα μεταδοθεί σε εκατόν ενενήντα χώρες και στην Ελλάδα θα τον παρακολουθήσουμε μαγνητοσκοπημένο από τον ΑΝΤ1.
http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=57100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου