Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πάτρα: Στους ρυθμούς του 2ου διεθνούς circuit kart


Στους ρυθμούς του 2ου διεθνούς circuit kart ζει από χθες η πόλη της Πάτρας.

Αν και είναι μόλις η δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του, το PICK (Patras International Circuit for Kart), ένας φιλικός αγώνας Καρτ που διεξάγεται στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, γίνεται θεσμός και αποτελεί ήδη μία από τις πιο λαμπερές ετήσιες εκδηλώσεις του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το PICK, που διοργανώνει ο Α.Ο. Πατρών στα πρότυπα αντίστοιχων αγώνων Καρτ στις πόλεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών, υπόκειται στους κανονισμούς του πρωταθλήματος Καρτ, έχοντας την πιστοποίηση τόσο της ΕΛΠΑ / ΕΘΕΑ όσο και της CIK της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Το σιρκουί, μήκους 920 μέτρων, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου, και διασχίζει τις οδούς Μαιζώνος, Πατρέως, Κορίνθου και Αγ. Νικολάου.

Bίντεο από τους χθεσινούς αγώνες


Οι τελικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, έπειτα από μία ώρα προθέρμανσης των αγωνιζόμενων. Ο αγώνας της κατηγορίας Mini περιλαμβάνει 12 γύρους και όλων των άλλων κατηγοριών 15 γύρους.

Στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνουν οι απονομές, στην πλατεία Γεωργίου. Πέραν των κυπέλλων, στους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί έπαθλο 600 – 1.000 ευρώ, στους δεύτερους ένα ταξίδι στο Grand Prix της Formula 1 στη Monza της Ιταλίας το 2011, στους τρίτους ένα ρολόι και στους 4ους και 5ους δωρεάν συμμετοχή στο PICK 2011.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) έχει αναρτηθεί χάρτης της Πλατείας Γεωργίου με τα τετραγωνικά μέτρα που αντιστοιχούν σε κάθε αγωνιζόμενο ή ομάδα, και τα ονόματα των συμμετεχόντων ανά κατηγορία.


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου