Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε αθλητής του ράγκμπι

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους αθλητές του αμερικάνικου φούτμπολ, ο 23χρονος Κένι Μακίνλεϊ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις ΗΠΑ, με τις αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντένβερ, με θύμα τον νεαρό αθλητή του ράγκμπι, τον οποίο βρήκαν στην κρεβατοκάμαρά του δύο φίλες του και χτυπημένο στο κεφάλι από περίστροφο που βρέθηκε ακριβώς δίπλα του.
Κι ενώ ο αθλητικός κόσμος πενθεί για τον χαμό του απόφοιτου του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας και αθλητή των «Denver Brocos», όλοι προσπαθούν να βρουν το κίνητρο. Ο Σερίφης στην έκθεση που συνέταξε τόνισε ότι ο Μακίνλεϊ τραυμάτισε ο ίδιος θανάσιμα τον εαυτό του, αφού δεν προέκυψε τίποτα το ύποπτο μετά τις σχετικές ανακρίσεις. Και παρόλο που κανείς από το περιβάλλον του δεν αναφέρθηκε σε κάτι που θα οδηγούσε τον άτυχο αθλητή στον θάνατο, οι σοβαροί τραυματισμοί που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο ίσως ήταν το «κλειδί», όπως τόνισε και ο προπονητής του, Τζος ΜακΝτάνιελς.
Ο αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβριο στο γόνατο κι ενώ είχε αγωνιστεί μόλις σε οκτώ ματς, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση σε διάστημα 8 μηνών, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν. Δυστυχώς το τραύμα του υποτροπίασε και τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός δράσης και για τη νέα σεζόν.
Σε δηλώσεις τους οι συμπαίκτες του τόνισαν ότι δεν εξέφραζε ποτέ τα συναισθήματά του, παρότι ήταν πάντα φιλικός και πολύ αγαπητός στους φιλάθλους, ενώ δεν αποκλείεται να απέκρυπτε κάποια προσωπικά προβλήματα που είχε. Αστυνομικός -διατηρώντας την ανωνυμία του- τόνισε ότι ο Μακίνλεϊ, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του είχε δηλώσει ότι θέλει να αυτοκτονήσει, χωρίς, όμως κανείς να πιστέψει ότι μίλαγε σοβαρά. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν ότι ο άτυχος αθλητής είχε κατάθλιψη και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6359.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου