Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πέντε συλλήψεις για την απαγωγή του καθηγητή στην Κρήτη
 
Μετά την σύλληψη του 40χρονου αδερφού της 20χρονης ο οποίος σχεδίασε και άρπαξε τον καθηγητή από το Μάντσεστερ επειδή πίστευε ότι γνώριζε πολλά στοιχεία για την εξαφάνιση της αδερφής του Αγγελικής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε άλλες πέντε συλλήψεις.


Πρόκειται για τρεις άνδρες (εκτός από τον 40χρονο αδερφό της κοπέλας) ηλικίας 37,41 και 43 ετών και δύο γυναίκες. Η μία μάλιστα από αυτές είναι μια 60χρονη που φρόντιζε για την διαμονή του κατά την περίοδο της εξαφάνισής του, καθώς ήταν εκείνη που είχε αναλάβει τη φιλοξενία και το φαγητό του. Η άλλη γυναίκα 32 ετών, είχε τον ρόλο του κακού, αφού εμφανίζονταν σαν υπαστυνόμος του τμήματος αναζητήσεων και έκανε ανακρίσεις στον καθηγητή.

Πάντως, οι περιγραφές που φέρεται να έδωσε στην αστυνομία ο καθηγητής προκαλούν σοκ. Όπως ο ίδιος αναφέρει στις καταθέσεις του, οι απαγωγείς τον έδερναν και τον υπέβαλαν σε... εικονικές εκτελέσεις! Μάλιστα, όταν εκείνος απαντούσε ότι δεν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της κοπέλας, του έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο, μετρούσαν αντίστροφα και πατούσαν την σκανδάλη.Οπότε και αποδεικνύονταν ότι το όπλο είναι άδειο...

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=58181

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου