Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε 6.500 χλμ με ποδήλατο για να 
βρει το γιο του!
Ένας γονιός μπορεί να κάνει τα πάντα για το παιδί του…  O Ken Thompson, χρειάστηκε να κάνει ποδήλατο για 90 ημέρες διανύοντας συνολικά 6.500 χιλιόμετρα, προκειμένου να ξαναδεί τον μονάκριβο γιο του, Andrew.

Πρόκειται για την συγκλονιστική ιστορία ενός Αυστραλιανού, ο οποίος έχει να δει το παιδί του εδώ και δύο χρόνια, αφού η μητέρα του Melinda, το πήρε κι έφυγε, όταν εκείνο ήταν μόλις τριών ετών!!!

Η αστυνομία και η Interpol, παρά τις έρευνες που έκαναν δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν. Έτσι απελπισμένος καθώς ήταν ο Ken, σκέφτηκε τον πιο παράδοξο τρόπο για να βρεθεί ξανά κοντά στο γιο του! Πήρε ένα ποδήλατο κι έκανε φύλλο και φτερό δεκάδες πόλεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εν διαστάσει σύζυγος του Ken, Melinda Stratton,  πήρε τον τρίχρονο Andrew και ταξίδεψε μαζί του στην Φρανκφούρτη.Από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και ο Ken έβαλε σκοπό της ζωής του να βρει τον χαμένο του γιο.

Η Melinda, δούλευε στο Λονδίνο κι έτσι η έρευνα ξεκίνησε από εκεί. Όταν δεν βρήκε τίποτα, συνέχισε να ψάχνει με το ποδήλατo του σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο και η Γερμανία.

Την προηγούμενη βδομάδα ο  Κen, δέχθηκε ένα ανώνυμο e-mail, το οποίο έλεγε ότι ο γιος του τώρα είναι στο Άμστερνταμ… Η πληροφορία αποδείχθηκε αληθινή .

Η Mellinda Stratton συνελήφθη ενώ ειδικοί προετοιμάζουν το παιδάκι ψυχολογικά για τη στιγμή που θα συναντήσει τον πατέρα του!


Στη φωτογραφία είναι ο Andrew, το αγοράκι που μετά από χρόνια θα βρεθεί στην αγκαλιά του μπαμπά του.

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=59805

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου