Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κάιλι εμπνέει τις περισσότερες γυναίκες...

Η διάσημη τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ εμπνέει τις περισσότερες γυναίκες, όπως προκύπτει από έρευνα,
χάρη στην αντιμετώπιση που είχε στο θέμα της υγείας της
και κυρίως επειδή δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού, όταν προσβλήθηκε από τη νόσο.

Η 42χρονη Αυστραλή διαγνώστηκε με καρκίνο το 2005 και αφού χειρουργήθηκε, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία χάνοντας τα μαλλιά της.

Όμως μέσα σε ένα χρόνο επανήλθε στο προσκήνιο και συνέχισε τις εμφανίσεις περιοδεύοντας μάλιστα πέρυσι σε 21 χώρες, ενώ πριν από λίγο κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ της με τίτλο "Aphrodite."


Η Μινόγκ ψηφίστηκε πρώτη στη διαδικτυακή δημοσκόπηση από 1.000 ερωτηθέντες. Τη δημοσκόπηση διοργάνωσε η εταιρία προϊόντων για μαστεκτομημένες γυναίκες Amoena. Η Κάιλι προηγείται από άλλες διάσημες που δοκιμάστηκαν από τον καρκίνο του μαστού όπως η αείμνηστη Λίντα Μακάρτνεϊ και η τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον.


Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία για τον Καρκίνο και τη Διεθνή Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο, 1,3 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου του μαστού διαγιγνώσκονται ανά τον κόσμο κάθε χρόνο και 465.000 γυναίκες πεθαίνουν ετησίως από αυτή την αιτία, καθιστώντας αυτό τον τύπο καρκίνου τον πλέον θανατηφόρο για τις γυναίκες.


Άλλες διασημότητες που μίλησαν ανοιχτά για την περιπέτειά τους με τον καρκίνο του μαστού είναι οι τραγουδίστριες Σέριλ Κρόου, Κάρλι Σάιμον και Μελίσα Εθεριτζ και οι ηθοποιοί Μάγκι Σμιθ, Κριστίν Απλγκέιτ, Σίνθια Νίξον, Ζακλίν Σμιθ και Κέιτ Τζάκσον.


Ρόιτερ
http://eimaimama.blogspot.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_9773.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου