Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ τα δίνει όλα για Σκόκο...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Η ΑΕΚ θα καταθέσει νέα πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νάτσο Σκόκο και με βάση την αναπροσαρμογή της "κιτρινόμαυρης" προσφοράς, η απάντηση του Αργεντινού είναι μονόδρομη. Δηλαδή "ΝΑΙ"! Ο Σκόκο αξίωνε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από την διοίκηση του "δικεφάλου". Αρχικά, η Ενωση έκανε την καλύτερη, με βάση τα οικονομικά της δεδομένα, πρόταση που μπορούσε προσφέροντάς πρόταση μέχρι το 2013 με ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ που μαζί με τα μπόνους επίτευξης των στόχων που...
 έχει η ομάδα θα φτάσουν και ίσως θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Τώρα έκανε την κίνηση που δεν περίμενε η πλευρά του μεσοεπιθετικού μέσου.
Στην συνάντηση της Τετάρτης με τον μάνατζερ του Σκόκο, ο Σταύρος Αδαμίδης θα καταθέσει συμβόλαιο μέχρι το 2013, έχοντας 900.000 ευρώ καθαρές ετήσιες προσφορές, 150.000 ευρώ σε περίπτωση που ο παίκτης παίξει 25 παιχνίδια, ενώ στην πρόταση υπάρχουν και τα μπόνους επίτευξης στόχων που έχει η ομάδα τη φετινή σεζόν.
Παράλληλα, υπάρχει και "βαρύ χαρτί" στο οποίο "ποντάρουν" οι "κιτρινόμαυροι" προκειμένου να αποσπάσουν θετική απάντηση από τον Σκόκο και είναι η παραχώρηση στον παίκτη του 15% από το ποσό που ενδεχομένως μπορεί να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού! Αν δηλαδή η ΑΕΚ πουλήσει, π.χ, τον Νάτσο με 1 εκατομμύριο ευρώ σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού, τότε ο παίκτης θα βάλει στον λογαριασμό του το ποσό των 150.000 ευρώ.
Στις τάξεις τις Ενωσης, μπορούν, από τώρα να ετοιμάζουν την ανανέωση του συμβολαίου καθώς και από την "γλώσσα" του σώματός του έχουν πάρει την επικοίρωση της συμφωνίας. Την ώρα που ο Κουκουλάκης "'έσφαζε" την Ενωση κόντρα στον Αστέρα, ο Σκόκο πήρε από το χέρι την ομάδα και με εντυπωσιακό γκολ έσωσε, κατά κάποιο τρόπο, την παρτίδα.
Βέβαια, δεν είναι μόνο το γκολ που σημείωσε αλλά και η συνολικότερη εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Σκόκο έδειξε πάθος, μάρκαρε και μάλιστα με τάκλιν ενώ ο παθιασμένος τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε είναι κάποια από τα στοιχεία που οι άνθρωποι της ΑΕΚ διέκριναν. Στο περιβάλλον του έχουν και λένε για την αλλγή εικόνας του παίκτη, η οποία και αποτέλεσε την κίνηση της Ενωσης να ανεβάσει την προσφορά της. 
http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_6844.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου