Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010



Αποκλειστικό: με... δολάρια έραναν την Καλομοίρα
Με... δολάρια και καλαματιανό διασκέδασαν η Καλομοίρα, ο Γιώργος και οι καλεσμένοι του γάμου τους στο γλέντι που ακολούθησε μετά την τελετή. Η κάμερα του Star ήταν εκεί και σας παρουσιάζουμε τις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε!

Μέχρι πρωίας κράτησε το γαμήλιο γλέντι, ενώ η Καλομοίρα έφυγε με... κομπόδεμα καθώς τα δολάρια έπεφταν με την σέσουλα.

Το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της δεξίωσης λίγο μετά το μυστήριο και τις απαραίτητες φωτογραφίες και χόρεψε τον πρώτο του χορό, ένα ρομαντικό μπλουζ.

Αυτό φαίνεται πως ήταν το... ζέσταμα, γιατί οι σκηνές που ακολούθησαν μόνο με την φράση «ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης» περιγράφονται!

Nύφη, γαμπρός, κουμπάρος, συγγενείς και καλεσμένοι «ξεβιδώθηκαν» με παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μόνο η μαυροντυμένη Μαριέττα Χρουσαλά δεν δοκίμασε τις ικανότητές της στα καλαματιανά και τα συρτά.

Την σκυτάλη από την παράδοση πήραν πιο... ποπ ακούσματα, με τον γαμπρό να δίνει ρεσιτάλ με πρωτότυπες χορευτικές φιγούρες!

Ο χορός και το τραγούδι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ Καλομοίρα και Γιώργος θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος σε ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα, την εξωτική Χαβάη.

Στο μεταξύ, το Twitter της τραγουδίστριας έχει γεμίσει από ευχές των θαυμαστών της, αλλά και φωτογραφίες που η ίδια «ανέβασε» για να μοιραστεί την χαρά της!

http://www.star.gr/uploads/images/2010/09/61863_2004.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου