Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Σοβαρά προβλήματα αναμένονται την Τετάρτη στις μετακινήσεις των κατοίκων του λεκανοπεδίου, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν κηρύξει τα σωματεία εργαζομένων σε όλα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής...


Συγκεκριμένα:

- Οι συρμοί του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ) και του τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα. Κατά τις ίδιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν τα τρόλεϊ (4ωρη στάση εργασίας).

- Τα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ) δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα (5ωρη στάση εργασίας).

- Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου δεν θα κινηθούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα (5ωρη στάση εργασίας). Επίσης, ο Προαστιακός δεν εκτελεί δρομολόγια σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη.

Κανονικά αύριο το Μετρό μέχρι το αεροδρόμιο

Εν τω μεταξύ, κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη, τα δρομολόγια του Μετρό σε όλο το μήκος του δικτύου του, συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την «απαξίωση των μεταφορικών μέσων και την εις βάρος τους μεθόδευση που συντελείται για το ξεπούλημά τους σε ιδιώτες εργολάβους», εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή τους στις «άδικες απολύσεις προσωπικού που κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Εκτός λειτουργίας το τμήμα Ειρήνη – Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ

Υπενθυμίζεται ότι από χθες έως και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, θα είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από το σταθμό Ειρήνη έως το σταθμό Άνω Πατήσια, λόγω εργασιών που εκτελούνται στη γραμμή του ΗΣΑΠ.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε αυτό το τμήμα, θα λειτουργήσει εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ15 Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια - Σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη».
 
http://fimotro.blogspot.com/2010/09/blog-post_5203.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου