Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010


ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ:
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ
Ανδρέας Ευθυμίου, Υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
                                                                                              
                                                           Μοσχάτο 17 Σεπτέμβρη 2010 

Δήλωση του Ανδρέα Ευθυμίου  σχετικά με τη συστράτευση του Θανάση Ντερέκα στην παράταξή μας «Ανθρώπινη πόλη- Σύγχρονος Δήμος»  

Με τη δήλωσή μου της 3 Σεπτεμβρίου για την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου
στο νέο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου επεσήμανα τη δυσκολία της συνένωσης των δύο Δήμων και κάλεσα όλους εκείνους που πιστεύουν στο εγχείρημα του Καλλικράτη για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση, να συμπαραταχθούν χωρίς όρους και προϋποθέσεις δίχως παζάρια και μυστικές συμφωνίες. Με βάση τα παραπάνω και μετά την απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου συναδέλφου Θανάση Ντερέκα να ενταχθεί στο συνδυασμό μας, έχω να δηλώσω να εξής:
Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική τη συστράτευση του Θανάση Ντερέκα. Στο δύσκολο αυτό αγώνα δεν μας περισσεύει κανείς και η συμμετοχή του ενδυναμώνει την προσπάθειά μας, για αυτό και τον ευχαριστώ για τη συμβολή του στην ενότητα.
Θέλω να καλέσω δημόσια σε κοινή συστράτευση και άλλες δυνάμεις και πρόσωπα που πιστεύουν σε μια Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, αυτόνομη και ριζοσπαστική, δίπλα στο δημότη με κοινωνική στήριξη και αλληλεγγύη.

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία, έχουμε όραμα και ρεαλιστικό σχέδιο για ένα ισχυρό και σύγχρονο Δήμο Μοσχάτο- Ταύρο
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου