Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Γκέλα με το «καλημέρα» η Εθνική
«Έθιμο» κοντεύει να κάνει τις γκέλες στις αρχές των προκριματικών η Εθνική καθώς για κόμη μία φορά το ξεκίνημα της δεν ήταν νικηφόρο.

Η Εθνική Ελλάδος υποτίμησε την ομόλογη της Γεωργίας και λίγο έλειψε να το πληρώσει πολύ ακριβά καθώς κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια στο 72ο λεπτό αφού η Γεωργία εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα των διεθνών και προηγήθηκε με τον Ιασβίλι μόλις στο 3ο λεπτό μετά από βραχυκύκλωμα της άμυνας.

Η Εθνική έδειξε να προσπαθεί -αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ- να φέρει το ματς στα ίσα αλλά το πρώτο ημίχρονο την βρήκε να πηγαίνει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 0-1 καθώς αν και είχε την υπεροχή δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» τη σφιχτή άμυνα της Γεωργίας.

Στην επανάληψη η Εθνική «πάτησε γκάζι» με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκαν όμως 27’ από το δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει στην ισοφάριση με σουτ του Σπυρόπουλου μετά από επεισοδιακή φάση στη μεγάλη περιοχή των Γεωργιανών.

Τα υπόλοιπα 21 λεπτά του αγώνα (συνυπολογίζοντας τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων) δε στάθηκαν αρκετά για την Εθνική ώστε να ανατρέψουν το σκορ και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, κατάφερε να κλέψει ένα πολύτιμο βαθμό από την Εθνική.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής, πάντως, (τουλάχιστον όσοι ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και όχι στο γήπεδο του ΟΑΚΑ για... τους U2) δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν υπέρ της Εθνικής ακόμη κι όταν ήταν πίσω στο σκορ.

http://www.star.gr/index.php?ID=sports&Rec_ID=58537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου