Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Της Εβελίνας Ρίζου
Τι φόρεσαν οι κυρίες της κυβέρνησης

Η …fashion διάσταση μιας ορκωμοσίας


Μπορεί η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης να είναι το γεγονός της ημέρας μια καλή όμως ερώτηση είναι τι φόρεσαν οι κυρίες που συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα!

Υπέρκομψη η νεοεισερχόμενη στην κυβέρνηση Παπανδρέου, Άννα Νταλάρα, κινήθηκε στο κλασικό μπλε-λευκό, με την πανάκριβη τσάντα της να τραβάει τα βλέμματα.

Στην ίδια απόχρωση κινήθηκε και η Λούκα Κατσέλη. Αυστηρό σκούρο μπλε ταγέρ με παντελόνι και αυστηρό χτένισμα συνέθεσαν την κομψή εμφάνιση της νέας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που κάθε της εμφάνιση -αν και αυστηρή- κάνει πάντα τη διαφορά.

Πιο αέρινη η Μιλένα Αποστολάκη, ξέφυγε από τα κλασικά στερεότυπα προσθέτοντας λίγο χρώμα στο Προεδρικό Μέγαρο με το midi μελιτζανί της φόρεμα και τα αξεσουάρ της σε παλ αποχρώσεις.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από την άλλη, φαίνεται πως προτίμησε το ίδιο συνολάκι με πέρσι. Κάτι η κρίση, κάτι το γούρι, το πορτοκαλί λινό σακάκι της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών…σαν κάτι να μας θυμίζει!

Την παράσταση έκλεψε η Φώφη Γεννηματά με τις μαύρες λουστρίνι και δωδεκάποντες μάλιστα γόβες της. Ένα λευκό κοντό σακάκι και ένα μαύρο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο, έκαναν την κυρία Γεννηματά να δείχνει όχι μόνο σικ αλλά και μοδάτη!

Μια πιο ίσως αδιάφορη εμφάνιση ήταν εκείνη της Κατερίνας Μπατζελή, με λευκό μακρύ σακάκι που περισσότερο παρέπεμπε σε ιατρική μπλούζα. Η κυρία Μπατζελή ήταν και η μοναδική από τα μέλη της κυβέρνησης που «πλήρωσε» την άρνησή της να είναι υποψήφια περιφερειάρχης στην Κεντρική Ελλάδα με αποτέλεσμα να παραδώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Κώστα Σκανδαλίδη.


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου