Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Άνεργος με… δέκα γυναίκες
Ο Keith Macdonald μπορεί να έχει ήδη οκτώ παιδιά με οκτώ διαφορετικές γυναίκες αλλά  θα γίνει πατέρας για 9η και 10η φορά από διαφορετικές πάντα μητέρες.

Η «συνταγή» δείχνει επιτυχημένη και δεν… αλλάζει καθώς οι μητέρες και τα παιδιά βασίζονται στην βρετανική κρατική πρόνοια για να επιβιώσουν. Έχει υπολογιστεί ότι μέχρι να φτάσουν σε ηλικία 16 ετών όλα τα παιδιά του Keith θα κοστίσουν πάνω κάτω στους φορολογούμενους 1.784.000 ευρώ και κάτι ψηλά.

Ο Macdonald μαστίζεται… από την ανεργία αλλά έχει βάλει στόχους στην ζωή του αφού βέβαια άλλος … και άλλος… πληρώνει τα βαφτιστικά.

Άνεργος πάντα για να μην ξεχνιόμαστε, ξεκίνησε το «σπορ» από τα 15 του όταν για πρώτη φόρα ένιωσε τα οικογενειακά βάρη να συνθλίβουν τα όνειρά του και είπε να γίνει «επαγγελματίας πατέρας».

Έτσι λοιπόν επειδή «την είδε περίεργα» σε αυτή την κοινωνία, θέλει να γίνει ο πρώτος άντρας που θα έχει δέκα παιδιά από δέκα διαφορετικές γυναίκες σε δέκα χρόνια!

Ενώ λοιπόν υπάρχουν καταγγελίες από δύο πρώην φίλες του ότι έχει ακόμα τέσσερα παιδιά στο ενεργητικό του τα οποία δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα.Ο Keith δεν φαίνεται να χολοσκάει πολύ να μην μείνει χωρίς γυναίκα αφού όπου πάει αγαπάει αλλά και… αγαπιέται σφόδρα και είναι και εγγύηση στο αποτέλεσμα.

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=60933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου