Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»
                                                                                                          
  13 Οκτωβρίου 2010


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΤΑΥΡΟΥΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,ΣΤΟΝ «ΑΙΟΛΟ» ΤΑΥΡΟΥ.

Ο Β. Σπανάκης στον «Αίολο»,“όχι για τους τύπους, αλλά, για την ουσία!”
Το «μελίσσι του αθλητισμού» -τον «Αιόλο Ταύρου»- επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης [13/10], υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.Στο «Τιμόθεος Ευγενικός», ο κ. Σπανάκης συνομίλησε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «ΑΙΟΛΟΥ», από τους οποίους ζήτησε να του εκθέσουν τα προβλήματα και τους τρόπους που τα αντιμετωπίζουν.Μετά την ενημέρωση αυτή, αφ’ ενός μεν ο υποψήφιος δήμαρχος τους έδωσε συγχαρητήρια για το αποτελεσματικό τους έργο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αφ’ ετέρου δε, προχώρησε σε μία σειρά προγραμματικών δηλώσεων, δια των οποίων θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες τους.Στις εξαγγελίες του ο κ. Σπανάκης, είπε ότι ως νέα δημοτική Αρχή, θα εισηγηθεί ο δήμος να καλύψει τα κόστη των γυμναστών και να ληφθεί η απόφαση να μην καταβάλλονται συνδρομές για την συμμετοχή των αθλουμένων στα προγράμματα του σωματείου. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην άμεση βελτίωση των εγκαταστάσεων του κλειστού.
Μετά το πέρας της επίσκεψης στο κλειστό του «Αιόλου», ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπανάκης, είπε ότι «Σήμερα επισκεφθήκαμε και είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της πόλης του Ταύρου, του «Αιόλου», στο γήπεδο «Τιμόθεος Ευγενικός». Συζητήσαμε με τους παράγοντες της ομάδας, είδαμε τις ελλείψεις που υπάρχουν και στις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν για το σωματείο και δεσμευτήκαμε για συγκεκριμένες ενέργειες που θα κάνουμε ως δημοτική αρχή από 01/01. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ πραγματικά τους ανθρώπους του σωματείου, που με τις δικές τους ενέργειες μπορούν να το κρατούν ζωντανό και να είναι ένα ζωντανό κύτταρο που φέρνει την νεολαία στο γήπεδο, που φέρνει τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό, με όποιες θετικές συνέπειες έχει αυτό. Σήμερα κάναμε μία επίσκεψη, όχι για τους τύπους, αλλά, για την ουσία. Εδώ στο γήπεδο «Τιμόθεος Ευγενικός» είδαμε τους χώρους αναλυτικά, είδαμε τις ανάγκες του σωματείου αυτού και κυρίως συζητήσαμε για τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλουμε ως δημοτική Αρχή -με το νέο ξεκίνημα- σε λίγες εβδομάδες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου