Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές 2010 - Ο Γιάννης Σγουρός στο "tro-ma-ktiko"

O νυν Νομάρχης Αθηνών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μιλάει στο Tro-ma-ktiko.blogspot.com και απαντάει στα ερωτήματα που εσείς του θέσατε.


ΕΡΩΤΗΣΗ:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Κ. Σγουρό για ποιο λόγο κατεβαίνει στις εκλογές στηριζόμενος απο το ΠΑΣΟΚ ενώ είναι αντίθετος απο όσο γνωρίζω με το Μνημόνιο άρα και με την πολιτική Παπανδρέου. Ευχαριστώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Οι εκλογές για την Περιφέρεια δεν έχουν εθνικό χαρακτήρα, παρ'όλο που οι περισσότεροι εκ των συνυποψηφίων μου επιχειρούν να τους δώσουν τέτοιο ρόλο, κάτι που προσωπικά θεωρώ άκρως παραπλανητικό και δεν συμμετέχω. Προσωπικά θα μιλήσω για τη μεγάλη μεταρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ γιατί αφορά τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Θα προσπαθήσω να πείσω τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να μας κρίνουν όλους, όχι με βάση το χρώμα, αλλά με βάση το έργο  και την πρόταση του καθενός. Αυτό λοιπόν επιδιώκω,και όχι να πείσω για την ορθότητα ή μη της κυβερνητικής πολιτικής. Μετά από 8 χρόνια από τη θέση του Νομάρχη μπορώ να κοιτάξω τους πολίτες στα μάτια και να τους πω αυτό που ξέρουν, ότι δηλαδή δούλεψα πάρα πολύ σκληρά, και δεν τους δούλεψα. Τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα και οι λύσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Το γεγονός ότι σε εναμιση χρόνο δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε τα σκουπίδια που μαζεύουμε είναι ένα πρόβλημα μεγάλο που δεν θα το λύσει ούτε το μνημόνιο αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαιτέρως και ορισμένους από τους συνυποψηφίους που έχουν κάνει στις εκλογές σημαία την εναντίωσή τους στο μνημόνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/2010-tro-ma-ktiko_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου