Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Δε φεύγει ο στίβος»

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου υπερασπίστηκαν την άποψη πως ο στίβος θα πρέπει να παραμείνει μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και μετά τη λήξη της "γιορτής" του παγκόσμιου αθλητισμού της αγγλικής πρωτεύουσας το 2012.

Το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Τότεναμ ανακοίνωσε πως διαπραγματεύεται τη χρήση του σταδίου μετά τους Ολυμπιακούς, χωρίς, όμως, τη διατήρηση των κουλουάρ, αφού θέλει να το κάνει καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Για το ίδιο στάδιο δείχνει να ενδιαφέρεται και η Γουέστ Χαμ.

Η Μάργκαρετ Φορντ, εκ μέρους των διοργανωτών, τόνισε σχετικά με το ζήτημα: «Ένα από τα κριτήρια για την παραχώρηση του σταδίου και την μεταολυμπιακή χρήση του ήταν να μας απαντούν οι σύλλογοι που το ζητούν για το πως θα διατηρήσουν την ολυμπιακή υπόσχεση για κληρονομιά στον κλασικό αθλητισμό. Και ο όρος αυτός δεν έχει αλλάξει».

Ο αρμόδιος υπουργός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Χιουζ Ρόμπερτσον, συμπλήρωσε πως: «Ο κλασικός αθλητισμός ήταν απόλυτα συνδεδεμένος με την υποψηφιότητά μας και η υπόσχεση αυτή θα τηρηθεί προς την IAAF».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου