Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου για την συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με τους εργαζόμενους του Δήμου Ταύρου

Ταύρος, 21/10/2010


Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο υποψηφίος δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Άρης Κρεμμύδας, για το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου Ταύρου.
Στην κατάμεστη αίθουσα των Σφαγείων, ο Άρης Κρεμμύδας, ανέλυσε το μοντέλο διακυβέρνησης του νέου Δήμου : “Το δημαρχοκεντρικό μοντέλο της απόλυτης συγκέντρωσης εξουσιών έφτασε στο τέλος του. Η νέα αρχιτεκτονική δομή των δήμων επιβάλλει την αποκέντρωση εξουσιών και αρμοδιοτήτων, ανοίγει δρόμους για πραγματική δημοκρατική διακυβέρνηση”.

Ταυτόχρονα ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους υπαλλήλους του Δήμου, με κυρίαρχο ζήτημα τη μη μετακίνηση υπαλλήλων από τη μία διοικητική μονάδα στην άλλη, αλλά και το θέμα της καταβολής των υπερωριών : “Σε αυτήν την άγρια επίθεση που δέχονται τα εισοδήματα των εργαζομένων, πρώτο μας μέλημα είναι η καταβολή των υπερωριών όλων των εργαζόμενων. Αυτό είναι κόκκινη γραμμή”.

“Ζητήματα λειτουργίας, όπως ο νέος εσωτερικός κανονισμός, η επάνδρωση της τεχνικής υπηρεσίας με ειδικευμένους εργάτες, η καθιέρωση του γιατρού εργασίας και του τεχνικού ελέγχου” είναι στις προτεραιότητες των πρώτων ημερών, ώστε εύρρυθμα και οργανωμένα να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις, στις αυξημένες απαιτήσεις.

Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι διατύπωσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά και ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η συνάντηση να εξελιχθεί σε μια πολύ γόνιμη και σε άριστο κλίμα ανταλλαγή απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου