Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κλεοπάτρα σε 3D θα γίνει η Angelina Jolie


Την Κλεοπάτρα σε τρεις διαστάσεις θα ενσαρκώσει η Angelina Jolie, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τον δημιουργό του «Avatar», James Cameron, για επική ταινία με θέμα την θρυλική βασίλισσα της Αιγύπτου! Όσο για τον Μάρκο Αντώνιο; Πιθανόν να τον ενσαρκώσει ο Brad Pitt!

Μετά το «Mr. & Ms. Smith», οι Brangelina φαίνεται πως ετοιμάζονται να επιστρέψουν ως ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, η «καυτή» ηθοποιός εξέφρασε ήδη την επιθυμία ο σύζυγός της στη ζωή να υποδυθεί τον σύντροφό της στην ταινία!

Ο παραγωγός  Scott Rudin αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου της Stacy Schiff «Cleopatra: A Life», που μιλά για την ζωή και τους έρωτες της βασίλισσας της Αιγύπτου και ανέθεσε στον πολυβραβευμένο Cameron να το μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη σε 3D! Μάλιστα, το σενάριο κοντεύει να ολοκληρωθεί από τα χέρια του Brian Helgeland.

Για την ιστορία, την Κλεοπάτρα που έγραψε κινηματογραφική ιστορία υποδύθηκε το 1963 η Elizabeth Taylor, με τον Richard Burton να κάνει τον Μάρκο Αντώνιο. Τότε ήταν κι αυτοί ζευγάρι στη ζωή... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

http://www.star.gr/life_style/64586

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου