Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΑΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
(ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε  ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΚ



Συναδέλφισσα , συνάδελφε
    
Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου καλείσαι να εκλέξεις τους εκπροσώπους σου στα υπηρεσιακά συμβούλια ( Π.Υ.Σ.Π.Ε , Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε , Κ.Υ.Σ.Π.Ε).    
Ο αιρετός στα συμβούλια αυτά είναι εκείνος που με την παρουσία του , τις γνώσεις , το κύρος , την αντικειμενικότητα , την επιχειρηματολογία του , επιβάλλει τη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων , ελέγχει τη διοίκηση σε κάθε αυθαίρετη επιλογή της και ασχολείται με κάθε προσωπικό ή συλλογικό πρόβλημα των συναδέλφων.    
Σε ό,τι με αφορά πρέπει να γνωρίζετε ότι ως αιρετός στο Π.Υ.Σ.Π.Ε της Α΄ Αθήνας τα τελευταία χρόνια, με αίσθημα ευθύνης , προσπάθησα να υπερασπιστώ κάθε δικαίωμα και να ανταποκριθώ σε κάθε δίκαιο  αίτημα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των συναδέλφων έχοντας ως αρχές  πάντα την ισότητα και την αξιοκρατία.        
Η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε με το σύνολο των συναδέλφων τα χρόνια αυτά , αποτελεί για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή.       
Σήμερα διεκδικώ την ψήφο σας για το Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε Αττικής που οφείλει να υλοποιήσει την αποκέντρωση αρμοδιοτήτων της εκπαίδευσης και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας εκπ/σης στο νομό μας.      
Διεκδικώ την ψήφο σας με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις , για όσα μαζί οραματιστήκαμε, παραμένοντας  πρώτα   ο φίλος  και μετά  ο συνάδελφος , κοντά στον καθένα σας , όπως μέχρι τώρα έκανα.

          Με εκτίμηση                                  Τηλ. Επικοινωνίας : 6972824264                                       Μπαλίκος Παναγιώτης     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου