Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Οι επώνυμοι λαχάνιασαν τον Μαραθώνιο
Δρομείς με... ονοματεπώνυμο ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες. Βέβαια, δεν δοκίμασαν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους στην κλασσική διαδρομή, αλλά προτίμησαν τα... «σιγουράκια» των 5 και 10χλμ.!

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου, που με μαύρο σορτς και μαύρο ελαστικό μπλουζάκι έτρεξε στα 10χλμ. έχοντας ως αντιπάλους την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη και τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα.

Με μπλε σορτσάκι και πράσινο μπλουζάκι η κα. Μπιρμπίλη έκανε ασκήσεις για ζέσταμα όπως ο πρωθυπουργός, ενώ ο κ. Δρούτσας ήταν πιο... low profile και ντύθηκε με μαύρη φορμίτσα και αναμνηστική μπλε μπλούζα του Μαραθωνίου. Αφού τερμάτισε, ο υπουργός Εξωτερικών και οπρωθυπουργός το έριξαν στο... μπλα μπλα στο Καλλιμάρμαρο!

Στους δρόμους βγήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ελέω και τις υποψηφιότητάς του για περιφερειάρχης Αττικής. Τέτοια περιοδεία τρέχοντας αποκλείεται να έχει ξανακάνει... Στα μαύρα-μπλε ντύθηκε ο Άδωνις και από το πλευρό του δεν έλειψε -φυσικά- η Ευγενία Μανωλίδου!

Παρά τις υποχρεώσεις με την μαγειρική, η μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια - μητέρα και σύζυγος έβαλε μαύρη φορμίτσα, λευκή μπλούζα και γυαλί ηλίου με φούξια σκελετό (με αυτό την έχουμε ξαναδεί!) και έτρεξε -πάντα- στο πλευρό του συζύγου.

Στην διαδρομή των 5χλμ. -το είπε και το έκανε- έτρεξε η Μαρία Μενούνος, έχοντας συμπαραστάτες τους γονείς της! Η σέξι δημοσιογράφος που «μαγεύει» τις ΗΠΑ έβαλε μαύρο κολάν και ροζ ελαστικό μακρυμάνικο, ενώ κρατούσε στο χέρι της μια ελληνική σημαία, κάτι που άλλον επώνυμο δεν είδαμε να κάνει...

Στο τρέξιμο το έριξε και η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και νικήτρια του «Dancing With The Stars», Έρρικα Πρεζεράκου, που προτίμησε ροζ φανελάκι που αποκάλυπτε ολίγον τι από τους κοιλιακούς της. Εκεί ήταν και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, με μαύρη φόρμα και μπλε μπλούζα.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου