Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κλείνει η Αθηνών – Κορίνθου λόγω κατεδάφισης γέφυρας

Σοβαρά προβλήματα θα δημιουργηθούν στην κυκλοφορία των οχημάτων της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, καθώς θα κλείσει για αρκετές ώρες λόγω εργασιών κατεδάφισης στην παλιά γέφυρα της Πάχης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 3.00 σήμερα το μεσημέρι έως τις 7.00 το πρωί της Πέμπτης και εξαιτίας τους θα γίνουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, που θα φτάσουν μέχρι και στον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή των Μεγάρων, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεγάρων και Κινέττας.

Από τη 1.00 έως τις 2.30 το μεσημέρι η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

Από τις 2.30 έως περίπου τις 6.00 το απόγευμα θα γίνει ολικός αποκλεισμός. Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

Από τις 6.00 το απόγευμα περίπου έως τις 7.00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, από τη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης έως τις 7.00 το πρωί της Πέμπτης, η κάθετη οδός Πάχης - Μεγάρων, που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=64105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου