Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Φροντιστήριο στην Jolie έκανε ο Clint Eastwood
Τα «φώτα» του στην Angelina Jolie για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο έδωσε ο Clint Eastwood, που μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει και την ταινία «Οι Σημαίες Των Προγόνων Μας» που μεταδίδεται τηλεοπτικά για πρώτη φορά από το Star σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00.

Η Angelina και ο Clint διατηρούν φιλικές σχέσεις μετά την συνεργασία τους στην ταινία «Changeling» το 2008. Έτσι, η σέξι ηθοποιός βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για να λύσει τις απορίες της και να μάθει τα μυστικά της σκηνοθεσίας!

«Η συμβουλή μου είναι να κοιμάται περισσότερο από τους ηθοποιούς», δήλωσε ο 80χρονος κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου παραβρέθηκε για την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Hereafter». «Και να κάνει καλό μάνατζμεντ, να ξέρει τι θέλει, να ξέρει τι ζητά και να το κυνηγάει», πρόσθεσε.

Αυτό τον καιρό, η 35χρονη ηθοποιός βρίσκεται στη Βουδαπέστη, όπου σκηνοθετεί και υπογράφει την παραγωγή και το σενάριο μιας ταινίας που αναφέρεται σε μία ιστορία αγάπης μεταξύ μιας Βόσνιας και ενός Σέρβου στρατιώτη κατά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Ο Clint εξέφρασε θετική γνώμη για το σκηνοθετικό εγχείρημα της Angelina: «είναι μία πολύ ευφυής κοπέλα... Ξέρω ότι θα τα πάει περίφημα. Κατέχει πολύ καλά την επαγγελματική ηθική και είναι πολύ έξυπνη. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει», κατέληξε ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Όσο εκείνη πάντως γυρνά στη Βουδαπέστη, ο Clint ετοιμάζει την νέα του ταινία, «Hoover», μια βιογραφία για την προσωπική ζωή του διευθυντή του FBI J. Edgar Hoover (τον οποίο θα υποδυθεί ο Leonardo Di Caprio) και του προστατευόμενού του Clyde Tolson, που θα βγει στις αίθουσες το 2012.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου